Last news

Korting reizen ns

Dit zit sinds 2014 niet meer in het pakket. Het treinvervoer werd een groot succes en er kwamen steeds meer spoormaatschappijen bij, die in 1937, precies een eeuw


Read more

Kortingscode ten kate motoren

Door gebruik te maken van deze codes kan jouw voordeel oplopen tot tientallen euro's per aankoop. Managed by Ronald ten Kate, 2 each season Ten Kate Racing


Read more

Kortingsbon marten toonder

Een Bommel schoenen kortingscode correct invoeren. Na de oorlog Bommelverhalen plaatsten, zijn: de Volkskrant, de inmiddels verdwenen kranten De Tijd en Het Vaderland en een reeks regionale dagbladen.


Read more

Most popular

Aanbieding musical soldaat van oranje
Er zijn diverse theaterarrangementen exclusief te boeken bij bookx: Ontvangst Pauze Arrangement Borrel Arrangement Diner Arrangement Verder biedt bookx ook. Goed nieuws voor fans en liefhebbers van, soldaat..
Read more
Textielstad kortingscode
Dit kan zijn in de vorm van een vast bedrag, percentage van je aankoopsom of een gratis presentje. Het online shoppen wordt steeds populairder. Wellicht vind je dan..
Read more
Damesmode 70 korting
Ongeacht, of je een figuur met rondingen hebt of eerder een jongensachtig figuur hebt, of je figuur Y- of H-vormig is: Er zijn zoveel verschillende modellen met zo..
Read more

Brugge ijssculpturen korting


brugge ijssculpturen korting

dan 3000 blokken ijs, nodig voor de bouw van het IJspaleis, reflecteren de magie van ijs en licht, over een LED wall van 523. Het festival is eenvoudig te bezoeken wanneer je met openbaar vervoer komt: de show wordt gehouden op het Stationsplein van Brugge. Tickets zijn niet op datum. Tickets kopen: Aan de kassa van het festival kan je contant betalen, met een bankkaart of met een debit- of creditkaart. Kom en ontdek deze grandioze, ijskoude productie, exclusief in het eerste Digitaal Ijsmuseum ter wereld. Tickets zijn te koop aan de kassa van het festival, u hoeft niet te reserveren: Ticket Volwassene: 12,00, ticket Student (op vertoon van de studentenkaart 10,00. Kinderen tot en met 3 jaar genieten gratis toegang. Loop geen IJssculpturen Brugge korting korting in de bus met studenten ov mis!

Geniet na je bezoek van Brugge, hartje winter! Wie liever even opwarmt kan van zijn bezoek een dagje Brugge maken. Een magische show ondersteund door 3D-projecties, waardoor het visueel spectrum effect van het blote oog, wordt verhoogd tot een niveau dat nog nooit eerder is bereikt. .

Kortingscode shoetime online
Watermuseum met korting

Wil je na het aanschouwen van de ijzige kunstwerken opwarmen, loop dan binnen in én van de gezellige kroegen in deze historische stad. 100 videoprojecties verlichten het panorama van 60 ijssculpturen, op een hoogte van minstens 4 meter, voor het plezier van alle bezoekers. Ben je benieuwd wat er precies te zien is, neem dan een kijkje op de website. Het Sneeuw en IJssculpturenfestival vindt nog plaats tot en met zondag, elke dag doorlopend van 10 tot 18 uur op het stationsplein van Brugge (ook open op kerst- en nieuwjaarsdag). Nmbs B-Dagtrips: De voordele combitickets zijn te koop in elk Belgisch station, en omvat de treinreis heen en terug in 2e klasse, en de toegang tot het IJspaleis. De temperatuur in het IJspaleis bedraagt continu -6C. Zie hoe iconische meesterwerken worden getransformeerd, door digitale metamorfose van de 21e eeuw. Nog op zoek naar een leuke activiteit voor je kleine spruiten tijdens de kerstvakantie?


Sitemap