Last news

Babywatcher korting 2019

J9os6, pak code, gratis. Mensen beginnen vaak met sparen vanaf het begin van het jaar voor. Wilt u lekker op vakantie of gewoon een weekendje weg? Bespaar tot


Read more

Blue tomato kortingsvoucher

Heb je geen idee wat je cadeau moet doen aan een sportfanaat? Sorteer producten in de Blue Tomato outlet op kortingen. Dit kan gaan om een korting van


Read more

Body en fitshop cadeaubon

Ik was een paar dagen te laat om het terug te mogen sturen, maar dat werd prima afgehandeld. Heb je zon code gevonden? De klantenservice is altijd


Read more

Most popular

Kortingscode weber bbq
Ben je op zoek naar de beste barbecue of een balkon bbq, dan zit je bij gamma goed. Het doordachte en functionele productdesign wordt gecombineerd met een groot..
Read more
Solgar met korting kopen
Solgar beschikt over de meest geavanceerde productiefaciliteiten en voldoet ruimschoots aan de eisen van de GMP (Good Manufacturing Practice). Van de inkoop van de meest zuivere grondstoffen, het..
Read more
Skikleding met korting
Sla nu je slag! Tot wel 70 korting op winter mode en skikleding! We geven hier alleen de vakantieaanbieding weer, zoals bij ons bekend is gemaakt op..
Read more

Korting sauna de woudfennen


korting sauna de woudfennen

een whirlpool, diverse baden, een kruidentempel, een Oosterse badhuis en Turkse stoombad. Verder was het eten en drinken prima en was de bediening dikke prima. Kun je niet genoeg krijgen van een dagje sauna? Ontspan tijdens een heerlijke massage of geniet van een van de vele beautybehandelingen. In de tuin vind je een schitterende waterval, het zwembad en een ligweide met comfortabele ligbedden waar je heerlijk tot rust kunt komen na een saunagang.

Korting sauna de woudfennen
korting sauna de woudfennen

De woudfennen, gereviewed door Evelien op, met de auto was het even zoeken en met openbaar vervoer hoef je helemaal niet aan te komen. Ook is er een rustruimte met grote fauteuils en comfortabele banken bij de open haard. Ze begonnen gewoon, wat zich uitte in een voor mij standaard massage. Dit was dus bij ons het geval wat maakte dat we al chagerijnig binnen kwamen. Je kunt je verwendag volledig naar wens invullen.


Sitemap